jueves, 22 de octubre de 2009

Enllaços

A continuació, us proposem un seguit d'enllaços per tal de que tingueu més informació sobre la temàtica tractada:


URL: http://www.edu365.com/infantil/
Descripció: En aquesta pàgina podeu trobar contes infantils tradicionals i actuals en llengua catalana. Els contes estan il·lustrats amb dibuixos molt entretinguts i divertits pels infants, i també tenen l’opció d’àudio. Hi ha molts, a més a més, ofereix jocs, poemes,... Per moure’t per la pàgina és adequat per adults i fàcil perquè els propis nens puguin navegar tranquil·lament.

URL: http://www.totcontes.com/
Descripció: És una pàgina on es pot trobar una gran quantitat de contes en català. Però, no només hi ha els contes tradicionals sinó que també enviats pels propis internautes. A més, ens ofereix la possibilitat d’enviar el nostre propi conte. La seva oferta s’amplia amb la secció de poesies, i en el fòrum on es participa obertament.


URL:
http://www.bme.es.beques.es/peques/ELBUSINFANTIL/MATERIALES/PAGINA10.htm
Descripció: És una pàgina de contes infantils en llengua castellana. El material que ens ofereix és una gran quantitat de contes dirigits al públic infantil. Pel format en que es presenta el conte i les activitats relacionades (guions de lectura proposats) és una pàgina molt interessant per pares professors o qualsevol persona que vulgui explicar un conte i desprès tenir una idea de com i perquè treballar-lo. Els contes estan classificats per temes.


URL:  http://www.xarxa.infomataro.net/mem/infantil.htm
Descripció: Aquesta pàgina infantil ha estat creada per mestres i alumnes. La seva gran proposta són els contes interactius, que tu mateix crees. Els contes i activitats es desenvolupen en català. Les activitats que proposen són molt interessants, perquè van dirigides a diferents edats (c.inicial, primària,..) També podem veure llegendes recollides per nens de diferents cursos, amb els seus dibuixos. L’opció del llibre de contes digital ens permet veure les variacions que els nens han fet amb els contes tradicionals.


URL: http://www.supercable.es/~cibercuentos/
Descripció: ÉS una pàgina web de contes en castellà. Aquí podeu trobar contes tradicionals i uns que són més actuals. La peculiaritat d’aquests contes és que hi ha imatges intercalades en el tex. És a dir, algunes paraules dels contes són substituïdes per les imatges. Apareixen diferents seccions d’entreteniments: embarbussaments, dibuixos per acolorir i jocs.


URL: http://usuarios.lycos.es/mcarme/conbtes_infantils.htm
Descripció: Pàgina web de contes en català. Resulta molt interessant perquè els contes van acompanyats d’animació. Per tant, és una pàgina força atractiva pels infants. Dóna la possibilitat d’ampliar la imatge dels contes a pantalla completa, i això permet poder mostra-ho a un grup de nens.


URL: http://es.geocities.com/cuentosde%20la%20huerta/
Descripció: Aquest pàgina web és en castellà. A partir d’un dibuix inicial d’un hort et permet entrar a totes les seves seccions. A part d’oferir una sèrie de contes relacionats amb l’hort., també hi podem trobar activitats relacionades com endevinalles, embarbussaments, poesies, minicontes...


URL: http://milcuentos.galeon.com/
Descripció: Es tracta d’una pàgina web de contes infantils en castellà. Els contes que podem trobar tant són tradicionals com contes actuals. Els contes estan acuradament il·lustrats amb dibuixos que semblen realitzats per nens. També ens ofereix la possibilitat d’àudio. Recomanem un seguit de llibres molt interessants per pares i professors, i poden fer-se aportacions a la secció “recomanacions”.


URL: http://personal2.iddeo.es/xgarcia/conte.htm
Descripció: És una pàgina web de contes en català. No hi ha gran quantitat de contes, però resulta força interessant per la secció de jocs. Perquè van totalment dirigits als més petits de la casa. Així amb els jocs poden familiaritzar-se amb l’ordinador. La navegació per la pàgina és força fàcil.

Descripció: És una pàgina web amb una gran quantitat de contes en castellà. Altres seccions interessants són: els contes enviats pels nens i els jocs educatius (encara que potser van més dirigits a nens un xic més grans). Els contes estan classificats per temes: d’animals, de persones,...

No hay comentarios:

Publicar un comentario